HSG

hsglogo

Kiinalainen HSG-laser on panostanut erityisesti putkilasereiden kehittämiseen. Valikoimasta löytyvät nopeat laserleikkauskoneet, jotka soveltuvat kaikkeen alle 10 mm pillien työstämisestä aina yli 400 mm putkien leikkauksiin. Tarjolla on myös manuaalisyöttöisiä stand alone -koneita sekä automaattisella syötöllä varustettuja soluja. HSG-tasolaserit ja HSG-yhdistelmälaserit on jaoteltu lasertehon, rungon ja varustelun mukaan eri luokkiin, jotta vältyttäisiin kompromisseilta.

ADH-levylaserit ja särmäyspuristimet sekä hitsauslaserit ovat kevyen ja keskiraskaan konepajan valinta. Hinnaltaan edulliset koneet kokoonpannaan IPG-lasereilla, Precitec-leikkuupäällä sekä Panasonic- tai Yaskawa-servoilla.

Puolalainen KIMLA on edustuksiemme kuninkuusluokkaa. KIMLA-lasereissa on huippunopeat lineaariservot ja nopea leikkuuradan optimointi. Nopeudet ovat 230 m/min tasoa, mutta 6G-kiihtyvyyksillä saadaan kuitenkin 0,001 mm toistotarkkuus. High end -koneiden rakenteissa käytetään mm. hiilikuitupalkkia, koska metallirakenteet eivät näissä suoritusarvoissa ole pitkäikäisiä. KIMLA-laserit ovat kärkikaksikossa kilpailtaessa maailman nopeimpien lasereiden tittelistä. Spesiaalikoneita spesiaalitöihin siis.