KIMLA

 

Kimla laserit valmistetaan etelä Puolassa, Czestochowan kaupungissa. Kimlan pyrkimyksenä on pysyä maailman nopeimman kuitulaserin valmistajana. Kimla lasereissa käytetään suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä yhdessä Kimlan lineaariservojen, täysin monitoroidun leikkuupään ja oman optimoidun ohjelmiston kanssa. Koneiden nopeudet ovat aivan omaa luokkaansa.

ADH

ADH Machine Tool on 2002 perustettu korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut kuitulaserien, särmäyspuristimien ja levyleikkureiden sekä niihin liittyvän automaation tuotantoon.
ADH lasereissa käytetään maailman suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä akselit liikkuvat Japanilaisen Yaskawan valmistamalla servotekniikalla ja ohjelmistona pyörii huippuhieno SypCut joka tukee kaikkia yleisimpiä kuvatiedostoja.

 

HSG

Kiinalainen HSG laser on panostanut erityisesti putkilasereiden kehittämiseen. Valikoimasta löytyvät nopeat koneet sekä pienien, alle 10 mm pillien työstämisestä aina yli 400mm putkiin, manuaalisyöttöisistä stand alone -koneista automaattisella syötöllä varustettuihin soluihin. HSG tasolaserit ja yhdistelmälaserit on jaoteltu lasertehon, rungon ja varustelun mukaan eri luokkiin jotta vältyttäisiin kompromisseilta. Spesiaalikoneita spesiaali töihin siis.