KIMLA

 

Kimla laserit valmistetaan etelä Puolassa, Czestochowan kaupungissa. Kimlan pyrkimyksenä on pysyä maailman nopeimman kuitulaserin valmistajana. Kimla lasereissa käytetään suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä yhdessä Kimlan lineaariservojen, täysin monitoroidun leikkuupään ja oman optimoidun ohjelmiston kanssa. Koneiden nopeudet ovat aivan omaa luokkaansa.

ADH

ADH Machine Tool on 2002 perustettu korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut kuitulaserien, särmäyspuristimien ja levyleikkureiden sekä niihin liittyvän automaation tuotantoon.
ADH lasereissa käytetään maailman suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä akselit liikkuvat Japanilaisen Yaskawan valmistamalla servotekniikalla ja ohjelmistona pyörii huippuhieno SypCut joka tukee kaikkia yleisimpiä kuvatiedostoja.

 

G WEIGE

 

Gweike on perustettu vuonna 2004 ja sillä on yli kymmenen vuoden kokemus kuitulasereiden parissa. Koneissa käytetään maailman suurimman kuitulaservalmistajan IPG:n teholähteitä akselit liikkuvat Japanilaisen Yaskawan valmistamalla servotekniikalla ja ohjelmistona pyörii huippuhieno SypCut joka tukee kaikkia yleisimpiä kuvatiedostoja. Koneilla on CE -hyväksyntä, USA:n FDA hyväksyntä ja ISO9001 sertifikaatti. Gweiken Euroopan tekninen tuki sijaitsee Frankfurtissa,Saksassa.