Creamaster Bannerikuva

Konekauppa

HSG-laserkonevalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan koneen manuaalisyöttöisistä stand alone -koneista automaattisella syötöllä varustettuihin soluihin. HSG on panostanut erityisesti putkilasereiden kehittämiseen. Valikoimasta löytyvät nopeat laserleikkauskoneet, jotka soveltuvat kaikkeen alle 10 mm pillien työstämisestä aina yli 400 mm putkien leikkauksiin. Tarjolla on myös manuaalisyöttöisiä stand alone -koneita sekä automaattisella syötöllä varustettuja soluja. HSG-tasolaserit ja HSG-yhdistelmälaserit on jaoteltu lasertehon, rungon ja varustelun mukaan eri luokkiin, jotta vältyttäisiin kompromisseilta.

 

Käytetyt metallintyöstökoneet

Välitämme kunnostetut, käytetyt levyntyöstökoneet, laserit ja robotit. Tarjolla myös levyntyöstökoneiden automaatioratkaisuja sekä purettuja koneenosia.

Katso lista saatavilla olevista käytetyistä koneista.

Ota yhteyttä

Creamaster Oy

Creamaster Oy on Salossa toimiva metalliteollisuuden levyntyöstökoneiden myynti- ja huoltoyritys. Meillä on yli neljännesvuosisadan kokemus laserleikkauskoneista sekä niiden huollosta ja varaosamyynnistä. Osaamisellamme voimme vastata monipuolisesti asiakkaiden tarpeisiin. Metallintyöstökoneissa käytetään kansainvälisten toimittajien komponentteja. Luotettavaa käyttäjäkokemusta tukevat nopeat yhteydet sekä
maahantuojan tuki.